2014. április 6., vasárnap

Mit kaptunk ajándékba:)

A minap egy új Kerttag kiment kertészkedni egyet. Egyszercsak odament hozzá egy Úriember autóval, és azt mondta, hogy ő már kikertészkedte magát, ennyi elég volt és amije van, azt a Közösségi Kertnek adja. Virághagymákat, fréziát és íriszt, vegyes virágmagokat, nyíló krókuszokat és íriszeket cserépben, zöldség vetőmagokat, vetőburgonyát....






Az, hogy ennek mennyire örültünk, el sem tudom mondani. Hogy valaki megtalál bennünket az interneten és annyira jónak gondolja a kezdeményezést, hogy ennyi mindent nekünk ad ajándékba.

Néhány héttel ezelőtt egy kedves ismerősünk nagymamája kertjéből adott a kertnek szép virágokat, palántákat és gumókat is. Hála neki, kialakítottunk a bejáratnál körben egy kis virágoskertet. Aki arra jár, gyönyörködjön benne és locsolgassa meg:) Köszönjük Marina neked is!





És nem csak növényadományok érkeztek! Első segélykiáltásomra azonnal kaptunk gyönyörű festékeket, hogy megépülhessen a vidám játszóterünk. Sok örömünk van már most benne!



Ezen felül a komposztvécé szinte minden eleme is ajándékként érkezett hozzánk. Kaptunk két üvegajtót is, reméljük jó melegház lesz belőle:)

Ez mind nagy segítség, ám hol is lennénk, ha Tamás és Eszter egy évvel ezelőtt nem kínálják fel nekünk a hatalmas területüket használatra. Nekik hála, idén már 18 család termelheti meg magának NÉGYSZÁZ NÉGYZETMÉTEREN a zöldségeit, gyümölcseit.

Nagy öröm, hogy ennyi segítséget és támogatást kapunk akár cégektől, akár magánszemélyektől. Jó látni, megélni, hogy mások is fontosnak tartják amit csinálunk... közösséget építünk, környezetet védünk és visszakanyarodunk a régi értékekhez. Köszönjük mindenkinek, aki segít minket ebben!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése